Virksomhet

school2

Osteopatiskolen har, som ryggrad, sitt to-årige osteopatkurs, og det er dette kurset du trenger dersom du virkelig vil satse på en karriere innen osteopati. I dette kurset kommer vi kort sagt inn på alt, og vi gjør det på en grunnleggende og god måte. Du får dessuten, selvsagt, innblikk i det praktiske arbeidet som en osteopat gjør, for i andreåret har du mange timer hver eneste uke med helt reelle pasienter. Og det er ikke minst dette som gjør vårt kurs helt spesielt, for det hjelper jo ikke å lære seg denne typen terapi helt tørt og akademisk, uten noe som helst praktisk erfaring. Og det er jo også nettopp “erfaring” som er stikkordet her, for det er vår lange erfaring som er din trygghet.

Vi arrangerer også kortere kurs, både for privatpersoner som ønsker innblikk i hva osteopati er og hvordan en selv kan hjelpe, men også for osteopater som allerede har en viss utdannelse og erfaring. Det er bare til å legge igjen navn og epost, så vil du få all relevant info om kurs sendt direkte til innboksen din.

I tillegg til det rent osteopatiske, arrangerer vi også en rekke kurs, temadager og -kvelder samt andre arrangementer, som går på helt andre ting, men som likevel har med kropp og helse og gjøre. Det kan være yoga,meditasjon, pusteteknikker og helt andre, mer alternative ting som går på sjel, nemlig aura- og energimassasje, klarsynthet etc. Dette høres kanskje litt rart ut for noen, men når en først begynner å gå litt inn i denne materien finner en nemlig ut at alt henger sammen på en måte som den moderne legevitenskapen dessverre ikke helt har forstått skikkelig, ennå

I tillegg til de faglige arrangementene har vi også en god del sosiale ting, og dette er noe alle selvsagt pleier å sette stor pris på. Derfor gjør vi dette også ganske regelmessig, gjerne 8 til ti ganger i året når det gjelder de mer “formelle”, eller større, av de festlige sammenkomstene, selv om vi hver eneste uke har helt impromptu sammenkomster gjerne i forbindelse med fredag, der vi gjerne går ut på byen for å ta et par glass gulrotjuice. Velkommen skal du være, det er helt sikkert.