Utdanning

Dersom du ønsker å bli osteopat er det veldig viktig at du utdanner deg. Det er helt sikkert. Og da er du kommet på rett sted. For, som du har sett på disse sidene, er Osteopatiskolen ett hundre prosent forpliktet og målrettet til å gjøre dette viktige arbeidet. Vi er medlem av alle de relevante, internasjonale organene for osteopati,og våre lærere er topp trent.

Lav terskelshoolworj

Vi har lagt oss på en ganske lav pris når det gjelder fulltidsstudiet vårt, så dette hjelper da også på. Dersom du likevel skulle ha problemer med å betale kursavgiften finnes det muligheter. Kort sagt er det bare å ta kontakt med oss om du er interessert i å utdanne deg innen osteopati, og dersom vi føler at dette er noe for deg og at du kan være en ressurs for skolen, har vi enkelte hjelpemidler, som for eksempel Ostestipendiet.

Ostestipendiet

Er altså et stipend som utgis av det oss slik at vi kan gi til elever som trenger hjelp med å betale kursavgiften. Og dette stipendiet har vi klart å få til takket være Tine meierier, som også hadde en morsom reklamekampanje på dette med osteopati og “ost”, et slags ordspill som selvsagt alltid fenger. Vi kan ikke hjelpe alle, og satuttene setter grenser for hvor mye vi kan gå inn årlig, men hvert år blir det altså brukt penger herfra, og pengene i dette fondet har heller ingen andre formål.

Småkurs

En god inngang til et eventuelt helårsstudie er likevel småkursene våre. Ved å melde deg på og gjennomføre et småkurs får du et meget godt innblikk i hva osteopati er og hva et helårskurs vil si. Så dette anbefaler vi. Du kan jo begynne med et enkelt dags- eller kveldskurs, deretter bygge videre med et ukeskurs, og så tar du det derfra. Vi arrangerer ca. 30 kurs hele året gjennom, så det er ikke vanskelig å finne en dato som passer. Bare sjekk kurslisten, og om det er noe du lurer på er det selvsagt bare å ta kontakt.

Undervisning

All undervisning, eller retter sagt det aller meste av den, foregår i Osteopatiskolens egne lokaler. Herfra administreres alt, og gjennomføres alt fra de enkle dagskursene til helårsprogrammet. Vi har en rekke smårom som fungerer som små behandlingsrom, alle utstyrt med gode benker, andre apparater samt alt annet relevant materiell som trengs. Disse rommene brukes i forbindelse med de praktiske timene. Vi er også ett hundre prosent “digitalisert” og har pasientjournaler på servere slik at de kan konsulteres overalt. Skolen har også meget gode datamaskiner, i tillegg til avansert røntgenutstyr, som vi aktivt bruker for å dokumentere problemer pasienter eventuelt har med nerver, muskler, ledd og så videre. Vi har fire gode, store rom for gruppeundervisning.